ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για παραγγελίες άνω των 30€ σε όλη την Ελλάδα - ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ από τα καταστήματά μας

Αποστολές

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 30€ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Για αγορές κάτω των 30€ και με αντικαταβολή, για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος είναι 4,20€.

Για αγορές κάτω των 30€ χωρίς αντικαταβολή, για αποστολές εντός Αττικής το κόστος είναι 2,50€ και για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 3,50€.


*Μπορείτε να ελέγξετε τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για την περιοχή σας στην καρτέλα ""Εκτίμηση Κόστους Αποστολής & Σχετικών Φόρων" που θα βρείτε στο καλάθι αγορών σας.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας (εξαιρούνται τα νησιά και οι δυσπρόσιτες περιοχές) θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες.
Εάν βρίσκεστε σε κάποιο νησί θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 4 εργάσιμες ημέρες.
Για τις δυσπρόσιτες περιοχές χρειαζόμαστε 1 με 5 εργάσιμες ημέρες.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται από την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική

Όταν η παραγγελία σας παραδοθεί στην Γενική Ταχυδρομική για διανομή, θα σας αποσταλεί μήνυμα στο κινητό σας με τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας. Στη σελίδα της Γενικής Ταχυδρομικής στο πεδίο αναζήτηση αποστολής συμπληρώνετε αυτόν τον αριθμό και βλέπετε την κατάσταση της παραγγελίας σας και πότε ακριβώς θα την παραλάβετε!!

Όλες οι παραδόσεις γίνονται από τις 9.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα. Σε περίπτωση που απουσιάζετε, η Γενική Ταχυδρομική θα κάνει άλλες 2 εργάσιμες μέρες, για να παραδώσουν το δέμα σε εσάς, αφήνοντας σας μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε μαζί της.

Tip 1: Αν εργάζεστε και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει την παραγγελία σας στο σπίτι σας, σας συμβουλεύουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση της εργασία σας ως διεύθυνση αποστολής του δέματος, καθώς η παραγγελία, όπως αναφέραμε μπορεί να παραδοθεί από τις 9.00 έως τις 17.00, ώρες που πιθανότατα θα εργάζεστε.

Tip 2: Για τη διευκόλυνση της παραλαβής καλό θα ήταν να βάλετε στα στοιχεία επικοινωνίας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ THS


Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο φυσικό κατάστημα THS, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας για την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα που έχετε επιλέξει.

Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο συγκεκριμένο κατάστημα για 5 εργάσιμες ημέρες από την ενημέρωση σας.

Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας εντός των 5 ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.